En bästis är fint att ha

Hundarna verkar uppskatta vår ansträngning att flytta tillbaka mer uppmärksamhet till dem. Den positiva attityden smittar av sig också, lite som skrattgympa. Var man inte på bra humör från början så blir man till slut det av att gå och fjanta sig en stund :) En runda om dagen runt Stensö skadar ju inte heller för motionens skull!

Måste också ge Eros extra cred för att vara världens bästa "brorsa" till lilla Lovisa. Just nu är hon inne i någon period då hon är helt tokig i Eros... Det första hon gör på morgon är att krypa bort till Eros (vi delar ju säng allihopa) för att kramas och sedan vill hon helst vara som klistrad på honom hela dagen. Bättre kompis får man leta efter!

Man ser på Lovisa hur hon verkligen koncentrerar sig för att "klappa fiiint" och försiktigt på hundarna, även om hon ibland blir lite väl exalterad och bara sprattlar åt alla håll. Självklart får Eros nog ibland och går undan, vi försöker också ge honom så mycket plats som möjligt så att han inte ska tröttna på barnvaktsuppdraget, men många gånger uppsöker han själv Lovisa och lägger huvudet i hennes knä för att gosa. Då blir man riktigt varm och stolt inombords!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0