1:a advent

Nu drar julen äntligen igång på riktigt med 1:a advent! Om man bortser från att jag avskyr att frysa så är december utan tvekan den mysigaste månaden på året :)
 
Natten mellan lördag och söndag jobbade Karl jour och jag hade egen jour med en busunge som slagit över på julgodis och enligt egen utsago "sprang junt, junt, junt och bara pratade hela tiden" till 02.30.... Vi var med andra ord lite slitna men till slut var huset så där härligt rent och städat, dekorationerna uppe, lussebullarna i ugnen och julen välkommen. Funderar på om vi kan underhålla den här ordningen nu fram till jul? Både Karl och Galia bara skrattade när jag föreslog det... ;)
 
Moster Mia och kidsen kom förbi och gjorde oss sällskap på julskyltningen. Brandstationen hade traditionsenligt öppet hus och barnen inspekterade noga alla bilar och utrustning. Galia fick smaka sin första glögg och vi andra försökte nog hålla oss någorlunda närvarande trots sömnbristen :p Senare på kvällen kom mamma, Christer och mormor förbi en sväng på glögg och ovan nämnda lussebullar, mysigt!
 
Lovisa hade helt klart haft en heldag och somnade sött när vi körde hem mormor vid 20, mycket bättre än 02.30 ;) Greta var också nöjd och glad men hon bor ju fortfarande mest i sjalen och gillar det mesta som inte är alldeles för högljutt. Hon har haft en period av lite tykänslighet men igår var hon i social högform!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0