Greta 4 månader

Lilla Greta växer och växer, nu passerade hon 4-månaderssträcket för ett tag sedan. Hon blir roligare och roligare för varje dag, allteftersom man lär känna henne. Samtidigt blir hon också mer och mer bestämd, ingen idé att försöka köra över någon här inte ;) Hon har börjat protestera mer åt att åka i sjalen, tycker helst att man ska bära henne på armen så att hon har fri utsikt. Ska försöka få till någon bra ryggknut så blir hon kanske nöjd igen. 
 
I matväg är det väldigt svårt att inte erbjuda diverse mat för hon slukar allt hon kommer över :p Nu dricker hon ju en del ersättning så jag tänker att så länge det är ersättningsmålen man minskar på till förmånen för "vanlig" mat så är det lugnt. Och hon får en halv tesked i dagsläget, men kul är det! Amning får man istället truga lite med, tyvärr kanske. Men jag vill absolut att så stor del att dagsintaget i alla fall ska vara amning och Greta håller inte med. Vissa dagar går bättre än andra och vi håller oss väl ändå på en 70% amning. 
 
I övrigt är hon en rörlig krabat som rullar runt och sitter bra med stöd. När hon är pigg och mätt så är hon alldeles underbart social och charmig! Ler verkligen med hela ansiktet och älskar uppmärksamhet. En riktig sötnöt :)
 
Lovisa tycker fortfarande att hon har världens finaste lillasyster (och poängterar gärna att Greta tycker väldigt om sin storasyster ;)). Lovisa vill väldigt gärna pussas och kramas när Greta är tillgänglig, men att låna ut sina leksaker ser hon inte riktigt nytta i :p
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0